BPhair Double Halo hiuspidennys

SUORATOIMITUSTUOTE: tuote toimitetaan suoraan asiakkaalle Sens.fi:n tavarantoimittajan toimesta. Toimitusaika 2-6 arkipäivää, toimitus postipakettina Suomessa veloituksetta. Voit samaan tilaukseen tilata vain BPhair tuotteita ja BP Magneettiripsiä. Minimitilaus on 32 euroa. Käytä tilatessa toimitustapaa SUORATOIMITUS TAVARANTOIMITTAJALTA. Toimitusmaksu on 0€.

BPhair Double Halo on monikäyttöinen, nopea ja huomaamaton hiustenpidennys väliaikaiseen käyttöön. Hiustesi tuuhennus ja pidennys on nyt helpompaa ja nopeampaa kuin koskaan!

BPhair Double Halo- pidennyksen voit kiinnittää kahdella tavalla tai käyttää esimerkiksi lisäkkeenä kampauksissa. Joustavan nauhan avulla, siiman avulla tai vaihtoehtoisesti kokonaan ilman siimaa/nauhaa pelkillä klipseillä. Pidennys on erittäin huomaamaton ja se on tehty ohuesta teippihiusnauhasta, joiden väleistä voi halutessaan vetää läpi esimerkiksi omat lyhyemmät niskahiukset.

Erittäin helppo käyttää

Pitkät ja tuuheat hiukset hellävaraisesti juuri silloin kuin haluat

Huomaamaton ja luonnollinen lopputulos

Pysyy paikoillaan

Valitse itsellesi sopivin kiinnitystapa

Pakkaus sisältää: Pidennyksen, piikkikamman, kolme erilaista kiinnityslankaa ja säilytyspussin.

Käyttöohjeet: Valitse kumpaa kiinnitystapaa haluat käyttää. Halutessasi voit käyttää siimaa ja klipsejä. BPhair Double Halo- pidennys soveltuu parhaiten vähintään 15cm pitkään omaan hiukseen.

1A. Kiinnitä pidennykseen joko siima tai joustava läpikuultava silikoninauha ja säädä se sopivan pituiseksi jonka jälkeen aseta pidennys omien hiusten päälle kuvan mukaisella tavalla.

2A. Nosta piikkikammalla siiman/silikoninauhan mukaisesti omat hiukset pidennyksen päälle.

3A. Muotoile hiukset haluamallasi tavalla. Piilota siima harjaamalla jakauksen kohdalta kevyesti.

1B. Erota omista hiuksistasi noin 1/3 kuvan mukaisella tavalla ja tuperaa hieman vapaaksi jäänyttä tyviosaa.

2B. Kiinnitä BPhair Double Halo klipseillä kiinni tupeerattuun tyviosaan tai aseta pidennys siimalla/silikoninauhalla hevosenkengän muotoon ja päästä omat päälihiukset auki vapaaksi.

3. Muotoile hiukset haluamallasi tavalla.

Huomioitavaa hiustenpidennysten hoidossa:

Hapetevärjäystä tai permanenttausta ei suositella pidennyshiuksille

Vältä pitkäaikaista kosketusta kloori-ja suolaveden kanssa

Hiustenpidennysten hoitoon suositellaan BPcare® - hiustenhoitotuotteita