Tietoa meistä

Tietoa meistä

Amanda_Lehtinen_-_SensHei olen Amanda,

 

Sens.fi on minun kauppani. Kaupasta löytyy kaikkea kauneuteen ja itsestä huolehtimiseen naisille. Toimin kauneudenalan yrittäjänä omassa Bruk Hair Design -nimisessä kampaamossa Turun keskustassa. Minun lisäkseni kampaamossa työskentelee yhdeksän kauneuden alan ammattilaista. Olen luonteeltani hyvin kilpailuhenkinen ja olen osallistunut moniin alan kilpailuihin hyvällä menestyksellä. Paras kilpailukokemukseni oli Suomen edustaminen Goldwell Color Zoomin finaaleissa Las Vegasissa ja Barcelonassa. Toimin myös Sim SensiDo Ambassadorina.

 

Sens.fi on perustettu tarjoamaan laadukkaan valikoiman erilaisia kauneudenhoitoon liittyviä tuotteita korkealaatuisista shampoista arkisiin kynsileikkureihin. Kaikkea mitä nainen tarvitsee itsestään huolehtimiseen ja hemmotteluun järkevällä hinta-laatu suhteella.

 

Olemme vasta alkutaipaleella ja valikoimamme tulevat kasvamaan ripeää vauhtia. Teemme parhaillaan kehitystyötä oman kampaamotason tuotesarjamme parissa ja ensimmäiset Sens Balayage -tuotemerkillä myytävät hiustenhoitotuotteet ovat nyt myynnissä, lue lisää blogista. Toimitamme tuotteita Euroopan Unionin alueella, katso yksityiskohdat ostoehdoista.

 

Osallistuimme 20.-22.10.2017 I Love Me -messuille Helsingin messukeskuksessa, jossa lanseerasimme Sens Balayage Shampoon ja Conditionerin.

 

Terveisin,

Amanda Lehtinen

amanda.lehtinen@sens.fi